Feb 11, 2013, 10:01 AM  

Преразказ по емоция 

  Poetry
660 0 6

 

емоция ...

 

Преразказ по емоция

.....................................................

 

сега заспивам в черно-бялата ни вечер

прегърнал цветните мечти и страхове

не бих могъл без теб и тях да бъда вечен

и вдишвам силуета ти със белите си дробове

 

сега съм и лодкар и градинар- случайност

за която няма как на времето да благодаря

живея в пясъчните тайни на безкрайност

посипваща се като благодат над моите поля

 

засявам нивите си с плодните ни чувства

почивам си под сянката на гъстите им клони

и ако нещо важно в дните си пропусна

не хуквам със сълзите си да го смиря и гоня

 

когато му омръзне да се скита и да търси

онази сладост от която зреят плодовете

и в силата си натежават за да се отронят

при мен ще се завърне с ветровете

 

сега в онази лодчица в реката на живота

прегърнал теб и цветните ни дни и страхове

аз вдишвам и издишвам силуета ти

и искам времето поне за миг да спре

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??