May 28, 2010, 4:34 PM

Пресмятах... 

  Poetry » Other
628 0 11

Пресмятах много пъти, но накрая

започнах да създавам нови смисли

и промених завинаги началото,

омазано от сълзи и мастило...

Та... как да продължи сега задачата,

когато всичко вече е различно

и който проверява, ще се чуди

къде остана простата логичност...

Опитвах много пъти да съм в релсите

и пътят да е ясен и прокаран,

но скоро се оказваше наистина,

че няма начин в него да остана...

И пречертавах всичко начертавано,

и претворявах всичко сътворено...

Завръщах се и тръгвах отначалото,

дори когато вече нямах време...

 

Пресмятах дълго с формули заучени,

но винаги пречупени през мене...

 

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??