Кой вятър ме довя до тук,
до преспите на бяла безнадеждност?
Към тях дали съм крачил бавно,
дали съм ги желал и търсил?
Или съм бягал, падал, ставал...
Към себе си – суров, към другите – прощаващ...
Стоя пред преспите и трябва да решá!
Дали да продължавам!
Дали да продължá!
© Хари Спасов All rights reserved.