Mar 5, 2008, 5:10 PM

Престорен смях измъчва ви в тъгата 

  Poetry
965 0 8
Престорен смях измъчва ви в тъгата,
неуморими крачите във своите води
и даже в черно - гълта ви тълпата,
а душата ви загнила е, уви.

Държите страшно много на фасона,
разказвате, че липсва ви любов
и всъщност вий сте жалки в епилога,
сценарий сте на филм готов.

Дали не сте бездушници модерни,
хвалители на собствения грях?
Дали се осъзнавате навреме,
плачейки, че станахте за смях?

                                    05.03.2008г.

© Николинка Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??