Jul 22, 2015, 10:07 AM

През твоите сълзи 

  Poetry » Love
376 0 0

През твоите сълзи
ReмаTe

 

Тишина облегни
на моето рамо
и на воля плачи
- без капка срам,

 

защото са тъжни
очите, когато -
когато с ръцете
притискаш ги сам.

© Людмил Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??