May 8, 2007, 10:36 PM

Причина 

  Poetry
583 0 5

 Причина

Изгубих си очите напоследък.
Не сещам залеза. 
Морето помътня...

Помръкнал. В мислите приведен,
без радост ставам. 
Нямам Светлина.

Различно Нещо - рядко ми се случва.
Вграден във Навици - 
тъпея в глухота.

Проблясва кратко - сякаш сняг на слънце -
искрица от далечна 
Топлина...
          ***
Къде са ми очите напоследък?
Защо не виждам красота?
От покрива с черници ме замерва,
отива си невратно Младостта...

Пълнолуние - 6 Май 2001

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??