Jun 11, 2007, 10:19 AM

Приказка ...но не съвсем 

  Poetry
783 0 2
Срещнах своя принц красив
и превърнах се в принцеса,
но конят му не беше бял, а тъмносив,
а стражите придворни ги намяше, къде са?

Каляската бързо се превърна в тиква
и роклята не беше толкова красива,
препятствия имаше, но с това се свиква,
но защо Луната крие се? Тъмен облак я закрива...

Защо балът толкоз бързо свърши
и защо пантофката не е кристална?
Защо няма кой римата красива да довърши?
И защо приказката е така ужасно реална?

Сега принцесата заключена е в замъка сама,
а принцът няма го, заключена е на стаята вратата
и няма кой да я събуди от съня,
а облак черен отново е закрил Луната...

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??