Apr 7, 2008, 8:13 PM

Приказка за една любов 

  Poetry » Love
534 0 3

Родило се едно момиче,

нарекли с името Жена.

Така в живота динамичен

познала нея - любовта.

Пленили силно и сърцето,

обикнала го много тя

и заедно напред с момчето

поела своята съдба.

Живяли весело, щастливо,

родило се дете добро -

безгрижно, весело, игриво

и радвало ги много то.

Така минавали години

в любов и бляскави мечти,

но  зла  съдба,  тя  раздели ги,

така, незнайно си реши.

Завинаги в сърцата им останал

спомен за една любов...

Поели пътя си незнаен

и  на  дните  новия им зов.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много тъжна приказка...
    трогна ме...тъжен, но красив стих!
    с обич, Ивелина.
  • За съжаление, тази приказка има продължение, не като в класическите:
    "оженили се и заживели щастливо"
    Стихът ти е тъжен, но хубав Иве!
    Поздравявам те!
  • Хареса ми!поздрав!
Random works
: ??:??