Jun 11, 2019, 11:50 AM

Приказки за нас - Притча 

  Poetry » Other
628 2 3

С щастливата походка на дете

разхожда облак своето небе.

Наднича тук. Забравя го, ей там.

За него плаче и заспива сам.

 

В съня си все назад се връща

над всеки двор и всяка къща.

Потича мъката му по стъклата

и тихичко попива във земята.

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??