Mar 24, 2010, 6:57 PM

Принцове на сумрака 

  Poetry
446 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=p1tFa9e9rJA


Видях те... Там някъде, в сумрака,
където се пресичат много светове,
където всички нещо чакат,
забравили да вървят напред.

Видях те... И остатъци от Слънцето
блестяха още в твоите очи,
макар отдавна да беше отлъчен
от света на утрото и следдъждовните дъги.

Видях те... И се разбиха секундите.
И образът ти в мене се преля.
И днес те виждам, искрящ и пречупен.
И в океана още ровя за твоята ръка.

И някак си тъй трудно се преглъща,
че себе си все някак си спасявам
и все в света на обречените принцове се връщам,
но ръцете им да хвана, преди да се удавят, не успявам.

Видях те... И в мене запечатах
онази твоя такава усмивка,
която крие, че гаснеш и търси да върне Слънцето обратно.
И остана в сумрака... Насън ще се връщам да те искам.

24.03.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??