Feb 22, 2008, 7:33 AM

Присъствие 

  Poetry » Phylosophy
603 0 19
Падаха убити дните...
Вчера, днес, може би утре...
Спусках се по снежна писта...
Слалом със препятсвия ли...
И за скоростност ли... о, не, не...
Исках лост... със краен минимум...
Носещ се сънливо в дните ми...
И с рицарски бели доспехи...
С през сълзи смях в очи и устни...
И с вярност, притежавана...
Вече преполових живота си...
Без обвиняващ показалец...
За края, кога и как...
Искам с чара да улавям...
Стигам, закъдето тръгвам...
По пътя красота да е присъствала...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??