Oct 26, 2013, 5:51 PM

Притискаш се в мен 

  Poetry
352 0 0

Беше като диво конче.

С дълга грива, искрящи очи.

И гонеше розово балонче

пълно с много наивни мечти.

Обичах те, непослушнице малка.

Много нощи със себе си взе.

Но Земята не е близалка.

Стискаш здраво моите ръце.

Косите ти, звезден воал.

С душата си пак ме завиваш.

Никой от нас не е живял.

Притискаш се в мен и заспиваш. 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??