Jan 29, 2011, 7:08 PM

Привидения и рози 

  Poetry » Other
546 0 0

                                                    Привидения и рози

Край остров на цветята
надеждата е скрита.
Там, където черни рози
с белите преплитат се
и омраза с любов вечно борят се,
където слънчев лъч озарява мрачен ден,
а сърцето бие в различни ритми -
само днес... за мен.
Там дяволът ще плаче,
а демоните ще крещят
от болката неспирна и не ще заспят.
Ще помнят, че някога видели са момичето,
без което ангелите плачат,
а добрината спи на дъното на океан.
Можели са да я имат,
но изпуснали я от ръцете си за миг,
озарила е и този ден
с по детския написан стих.
Привидения прегръщат се с рози,
а омразата на всеки там се носи...
Край остров на цветята
надеждата е скрита...

*******************************
                        СПРИ!

Там, където любовта извира,
дори и дяволът се спира
и без да се замисли,
от извора отпива...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??