Mar 16, 2017, 7:08 PM

Приятелю 

  Poetry » Other
847 4 8

Пораснах... нямам време за сръдни,
за празни приказки неподковани с действие
и нямам време за лъжи,
за суетни, или пък бездействие.

Чувствата до края проиграх
за все неправилни и много грешни,
и винаги себе си корях,
че ме подхвърляха като остарели вече вещи.. 

И явно е така, 
честността не е на мода,
ще продължи да се върти света,
а аз ще съм заглъхнала до изнемога.

Поемам цялата вина за всичко дето разруши се...
Поемам и отговорността 
каквото мога да възстановя...да пробвам.

Приятелю, такъв ли си кажи?
Щом нито крачка не направи?!
Ръка подадох... но уви...
друго не мога да направя.

 

Я.К

© Yana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??