May 9, 2014, 7:20 PM

Признание 

  Poetry » Love
601 0 2

Не съм от онези мъже, силните...
Просто те обичам каквато си.
Ще ти призная днес нещо...  Липсваш ми!
Точно такава... Истинска.

Малко капризна си... тихо пролетна,
Цъфтиш... Аз не винаги те разбирам.
Ала те искам ден и нощ, знаеш ли,
с нежните ти манастири...

Спри до мене сега... ще повярвам в теб...
Дявол ако си - идвам в Ада.
Ангел не бъди, че съм с обич проклет
от очите ти - сънища...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Г-н Екстазис, доста смелост се иска от един истински мъж, за да признае толкова искрено чувствата си и затова не съм съгласна с началото

    Поздравления!
  • интересно!
Random works
: ??:??