Mar 17, 2014, 10:59 PM

Признание 

  Poetry » Other
408 0 5

                                                                             музика

 

Признание


формата на сърцето ми

е чисто човешка

 

ако я вземеш в ръце

ще видиш колко е тежка

 

като камък

притиснат о родна земя

 

осъдително-състрадателна

като майчината сълза

 

и побира тестото

на всички сезони

 

с дъждобраните им

и с пресушените им желания

 

с амбалажните шапки

и с ожулените им колене

 

формата на сърцето ми

още вярва в юнашките рани

 

и се спъва в пълзящите вратове

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??