Mar 29, 2007, 11:45 AM

Признание 

  Poetry
647 0 2
Не казвай нищо, просто любов е,
не търся отклик, ни споделеност...
Както казваш ти: Нареждат отгоре!
И трябваше да се реша на тази откровеност!

Ето, казах го, вече съм свободна...
Не нося оковите на това мълчание.
И във вечер, като пропаст бездънна,
аз ще откривам отново сияние.

Ще светя със сиянието на таз зорница,
огряла небесната ни арка.
На чувствата си няма да бъда мъченица,
крия в себе си силата на нестинарка!

Из слънчеви жарави ще газя
и туй, що за човека е незримо...
Аз всеки твой охулник ще намразя,
пазейки чувството неутолимо!




© Златина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??