May 8, 2007, 5:02 PM

Признателност 

  Poetry
1384 0 9
( Посветено на Петя Руменова Спасова от град Свищов!Обичкам те, мила {} !)


      Признателност



Когато плача с разбито сърце,

на рамото ти пак главата свеждам.

Сълзите стичат се по моето лице

и хиляди пъти в миналото поглеждам.


Ти казваш: „Поплачи си, мила! ",

ти знаеш мъката във моята душа.

Само ти! Ти ми даваш сила

да се вдигна отново от калта...


Благодаря, че си винаги до мен

и в радости, дори и в черни дни...

Ти си слънчев лъч в моя ден,

ти си блясъкът на моите сълзи...



Отново наранена, плача и страдам,

отново е сломена моята душа...

И падам, и ставам, и отново падам,

и само ТИ пак подаваш ми ръка!

                                        С обич за PeTiTyYyY  от vivity`  

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??