Feb 12, 2009, 10:48 PM

Призраци 

  Poetry » Other
669 0 0

Призраци





Тогава просто исках щастие

и виждах сбъднати мечтите ни,

изгаряхме в горещи пламъци,

във всички мъки виждах смисъл…



Защо посегнахме на себе си?

Какво ни тласкаше към нищото?

Едно чудовищно безветрие

издуха истинския смисъл...



И заковани върху кръстове,

ний просим милост за злодеите,

след миг обаче го разбираме,

злодеите - това сме ние…


11:35

19.04.96

© Манол Манолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??