May 29, 2017, 9:00 PM  

Призрак 

  Poetry » Love
649 5 14

Светъл рицар, отдавна немигнал,

топла сянка, самотна в нощта,

аз съм призрак, из мрака пристигнал,

вече сбъдната твоя мечта!

 

Всяка нощ над съня ти будувам,

милвам твоите руси коси,

за усмивката твоя бленувам,

за красивите твои очи!

 

Теб желая и тебе обичам,

и към тебе протягам ръка!

Не заспивай, любимо момиче,

приласкай ме... до теб да заспя!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??