May 10, 2012, 2:02 AM

Проклятие 

  Poetry
672 0 7

Преминах вече девет планини

във търсене на мястото, което

следите ми от теб ще заличи

и ще утихне чувството  в сърцето.

 

Потърсих в самотата си покой...

Превърнах всяко свое чувство в стих.

Преследваше ме всеки поглед твой!

От бягане така се  уморих...

 

Завърнах се. Ужасно променена…

Но там, отляво -  болката позната

 за сетен път ме прави примирена...

Да бъдеш вечно в мен съм прокълната!

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??