Mar 19, 2018, 8:13 AM

Пролет има! 

  Poetry
778 1 1

В страната на вековните дървета

издигащи се в горда самота

се чувства у дома си там поета...

И с едри глътки пие красота.

 

Защото жаждата му е неутолима

от ранна сутрин - чак до вечерта

душата фотосинтезира

със стиховете - нежните листа.

 

Сега е Зима!

Духат ветровете...

Изгниват в почвата и моите листа!

 

Но Пролет има!

Мене изровете...

И нека в гроба ми да порастат цветя.

© Ангел Милев All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя пролет »

23 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??