Feb 20, 2007, 3:11 PM

Пролет моя 

  Poetry
680 0 9

 

 

Ръцете ти - копринени дантели,

обвиват деликатно моя врат,

лицата си едва допрели,

упоявам се от твоя аромат.

 

Ухаеш ми на ранна пролет,

по лице ти - цъфнали цветя,

смеят ми се и ме молят,

с устни да ги набера.

 

И аз ги галя, нежно ги докосвам,

те срамежливо се прикриват със листа,

от красотата твоя пак се омагьосвам,

ти носиш на душа ми пролетта.

 

Южняк повява от косите,

пръска ги по моето лице,

сърцето рита лудо във гърдите,

от сладка радост ще умре.

 

Във прегръдките ти всичко се възражда,

събужда се от красотата твоя,

за любов отново се прераждам,

ти прекрасна, пролет моя.

 

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??