Jun 4, 2014, 9:45 PM

Пролет моя ... 

  Poetry » Love
618 0 3

 

 

Приказна си,

пролет моя закъсняла,

със спомена за онези дни,

когато целувките на мама

отваряха моите очи...

 

А сега,

сега пък ме влудяваш

с чара на жадувана жена

и с очите ù, до болка които жарят

като най-бодливите цветя ...

 

Омайна си, 

пролет моя просребряла,

с аромата на окосената трева,

с багрите на любовта ми разцъфтяла

за последно... в есента...

 

 

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??