***
Слънцето затопля дъгата
над туфа теменужки.
Пролетно ухание...
***
Губер от цветя
отразява слънцето
с безброй усмивки...
***
С облаче бяло
играят ято птици.
Небесен гоблен.
***
Облаче киха.
Свежест ръси цветята.
Очарование...
***
Синя чиния.
Резенчета жълта ябълка.
Вкусно слънце.
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.
"Облаче киха.
Свежест ръси цветята.
Очарование..."