Apr 6, 2013, 9:55 AM

Пролетен зов 

  Poetry » Love
607 0 2

Пак ме търсиш под път и над път,
през девет земи, във десета!
Пак обръщаш обратно света,
и претърсваш всяка планета!
Погледни през прозореца вън -
аз съм белият цвят на бадема,
аз съм топлият полъх и звън -
пролетта съм, за теб преродена.
Виж изгрева, новия ден -
бели зайчета гонят вълните.
Хайде спри, приближи се до мен!
Няма време, побеляха косите!

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??