Mar 18, 2008, 9:16 AM

Пролетни гъделичкания 

  Poetry » East forms
938 0 6

ПРОЛЕТНИ ГЪДЕЛИЧКАНИЯ

 

хайку

Похотливи пчелички
опрашват възбудени минзухари.
Пролетни хормони.

~~~

Ухилени дечурлига палят тенекия,
вързана за опашката на черна котка.
Зимните духове бягат уплашени.

~~~

Първите пролетни капки
се стичат по целувките на влюбени юноши.
Тръпнеща страст по розовата кожа.

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??