May 8, 2008, 10:33 PM

Пролетно цвете 

  Poetry
555 0 1
О, пролетно цвете, от вятър понесено,
ще откриеш ли нявга покой,
че също си от разум и чувства замесено?
Още ще търсиш все едно кой.

И няма да чувствам, и няма да виждам,
безкрай над света ще летя.
Живота ще чувствам и Бог ще обиждам,
но няма все тук да седя.

Усмихни се ти, пролетно цвете!
Аз вечно ще бъда до теб.
Усмихни се, о, пролетно цвете,
и всичко ще бъде наред.

© Мето Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??