Feb 20, 2014, 2:59 PM  

Пролетно цъфтене 

  Poetry » Love
413 0 3

Доведи съпруга някой ден!
Аз ще се зарадвам и ще викна
три ракии – домазлък – от мен
и салата с новата покривка.

Тях жена ми много бързо, знам,
ще приготви, да ни е уютно,
но с очите си с нескриван плам
като с ножове ще те подбутва

нещо паметно да издадеш
с поглед, дума, жест. Като с коприва
да опари греещата свещ –
любовта ни, истинска и жива.

Доведи съпруга някой ден!
Той не те обича като мене...
Нищо ново под света зелен.
Но е с пролетно навън цъфтене.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??