Mar 18, 2008, 9:20 AM

Пролетно хайку 

  Poetry » Love
653 0 6

Закичих се

със пролет във косите.

Никой не забеляза...

© Ая Цонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??