Aug 15, 2019, 3:01 PM

Променливо време 

  Poetry » Love
523 5 8

 

Тя забрави свойта усмивка,

да я вземе се върна при мен.

Беше мила, нежна бъбривка

и се смяхме през целия ден.

Пак си тръгна, забрави тъгата,

а навън изведнъж заваля

и в небето окъпано, мокро,

появи се бяла дъга.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??