Jun 22, 2009, 9:17 PM

Пропаст 

  Poetry » White poetry
657 0 3

Станах на 34, хей така си отлетяха
без любов, без капчица вълнение към някого
и някак странно безсърдечна,
докога ще бъда бездушевна,
безлюбовна, безпристрастна,
някак си не мога да се боря
със душата си безстрастна,
все си мисля, че от лед е
и взех да почвам да замръзвам,
писна ми сама да лягам,
за да ù е все уютно...
и сърцето никак не помага,
само правилния бавен ритъм знае,
нищо не успя да го разчувства
и не знам какво да правя???

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??