Aug 15, 2014, 4:18 PM

Прошка 

  Poetry » Love
477 0 3

Прошка

 

Дали си струваше да чакам,

живота своя да протакам,

едва ли някога с любов

показвала си своя зов.

 

Във мене всичко се бунтува,

а яростта не се ликува,

защо наказа ме така,

със тази собствена лъжа.

 

Кому бе нужна тази жлъч,

изказана по някой лъч,

за близки, нежни същества,

от тази, твоята душа...

 

........................................

 

За прошка ти сведи глава

на рамото на някоя съдба,

очаквай своята развръзка

и нечия притихнала прегръдка...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??