Mar 15, 2021, 12:01 AM

Прошка 

  Poetry » Love
654 1 9

Прости ми всяка моя грешна мисъл

и всяко зло случайно избуяло.

В живота ти дойдох, за да съм смисъл,

а не да мъча тленното ти тяло.

 

Прости ми, ако в доба те терзая

и ада ти откривам на земята.

Опитах да те пазя, както зная,

но нямам антидот за самотата.

 

Прости ми всяка среща без покана

и всеки дар нечакан и неискан.

Не ходя там, където съм желана,

при теб дойдох, защото си орисан.

© Богдана Калъчева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  797 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??