Jul 25, 2009, 10:58 PM

Прощално парти 

  Poetry » Other
1229 0 3

Тая вечер съм на частно парти -
табла, бира, ще има и карти.
Щедро вените с хероин ще даря,
червено вино ще смеся с кръвта,
на мозъка курвенски номер ще извъртя,
ще танцувам танц последен със смъртта.
Транквиланти с натурален сок,
да, по-късно имам аудиенция при Бог.
Дядо Коледа траурна песен ще пее,
синьо небе, няма вече слънце да грее.
Снежанка, джуджета и елени,
вчесани, във строй подредени,
с букети в муцунки и ръце,
изпращат ме, последни удари на моето сърце.
Луната с облачна премяна,
помахва ми тъжно засмяна,
звездите свенливо надничат,
брокатени одежди обличат,
за парти се готвят и те,
чувам я - Смъртта ме зове.
И ето, идва на моето парти краят!!!
Реч, рими със жестове вая.
Прощални думи последни.
Ангелски гласчета медни.
Костелива ръка, Тя ме придружава.
Чисто гол - Бог така повелява.
Няма сълзи, няма страх,
прекратявам всичко с един замах.
Тишина, настъпва пълен мрак,
в дъното светлина, провлачвам крак.
Свърши моето парти прощално.
Край на всичко! ИДЕАЛНООО!

-----------------------------

Из цикъл "Моя любов"

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??