Nov 20, 2007, 11:51 PM

Прости ми... 

  Poetry » Love
633 1 2

                                           Прости ми, че... отново те сънувам...

                                           Прости ми как не мога да заспя...

                                           С парчетата от болка... те рисувам...

                                           В изгубена... и тъжна красота...

                                           Прости ми, че отново те сънувам...

                                           Прости ми, ако можеш ми прости...

                                           Затворени, очите се преструват...

                                           Че виждат те... във своите очи...

© Полина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??