Nov 17, 2019, 8:24 AM

Странно 

  Poetry
793 1 0

Всеки тегли си съдбата,
що дошла е до главата,
във живота на парите,
са затворени душите.

 

И не иска и не проси,
милост хорска да получи,
нито голи нито боси,
във сърцето ще улучи.

 

Зад бронирана жилетка,
от паричкови мечти,
то затворено е в клетка,
и не можеш го смути.

 

Уж наричало култура,
демокрация било,
а откриваш "Култ" и "Ура",
към парите с потекло.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??