Омръзна ми да чувам често думите:
Честито, с тоз мъж имаш ти късмет.
И всички да ми казват колко умен е
и работлив, и въздържател, и напет.
Защо късметът, мислят, че е важен?
Аз знам, не тото с джакпот е бракът.
Мен, ако питате, поглед е по-нужен,
един ясен взор, за да "хванеш влака".
Не стига късмет само, трябват и очи,
ето, аз моите добре отворени държах.
Само че сега друго в главата ми звучи:
И той, ако е гледал, жена да му не бях.
(а)
12.03.2008г
© Анета Саманлиева All rights reserved.
Нищо, че ти е омръзнало, от още един поздрав няма да го загърбиш.
Напротив, сигурно е, че честитките те гъделичкат за правилния избор!
Късметлийка!