Feb 3, 2023, 12:44 AM

Прозрение 

  Poetry
641 0 0

Ножове в гръб аз не забивам...

и в чистата душа не плюя.

Човешко е да се разкрия...

от болката сънят будува.

 

Предатели не толерирам

защото нямам си криле.

За всяка сторена обида

разполовена съм на две.

 

Да бъда ангел, няма как...

опитвам се, дори прощавам.

Но дважди, да ме хвърлят в ад

на никого не позволявам.

 

Животът е една магия...

и си щастливец, ако си прозрял,

че смисълът е в теб самият,

ако докрай си се отдал.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??