Sep 22, 2013, 7:24 PM

Прозрение 

  Poetry » Other
718 0 18

 

Зората ражда ден и го дарява

с любов на тези вечни  небеса.

А те Земята цяла озаряват,

за да се раждат нови чудеса.


И всяко семенце в пръстта пониква,

защото е от обич оплодено.

С това явление  така сме свикнали,

че ни изглежда най-обикновено.


И всичко тук е сътворено с обич,

безбрежна като бистър хоризонт.

А земният живот е само  проба

за бъдното докосване до Бог.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??