Apr 6, 2010, 9:10 AM

Птиченце мило 

  Poetry » For kids
745 1 14




Скривам те в шепички,
птиченце мило,
крилцето ти слабичко
кой наранил е?!
Кой душицата врабчова
тъй натъжи я,
под фланелата вляво
сега ще те скрия!
Топлина ще ти дам
от моето тяло,
сърчицето ще стопля
с обич... до бяло.
Трошички за теб
сега ще намеря -
дори ще ти дам
от мойта вечеря.
Пролет щом дойде,
ще те пусна на воля,
широко прозореца
за теб ще отворя.

 

За папка "Бобче"!:)

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??