Jan 12, 2011, 4:11 PM

Пулс 

  Poetry » Love
1056 0 13



копринена тишина

само ресниците ми

лицето ти едва докосват

от дъха ти

руменина моето облива

а между дланите ни

неустоима жажда

за допир пулсира

 

и пурпурни слънца

над нас валят

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??