Празнината убийствена, само тя ми остана сега.
В мрака тихо да стоя, сълза да роня подир сълза.
Питай ме защо се мъча аз така,
в укор и забвение мълча.
Сродна душа няма тук до мен сега,
топлина и обич липсвaт изцяло от света.
Преглъщам и се моля за една единствена милувка,
която да обгърна и нивга да не пусна.
Надежда малка пак блести за любов и топлина,
но докога ще мечтая в блянове така.
Продължавам пътя си сега,
отново тъй сама.
А ръка кой ще протегне пътя ми да сподели в радост, болка и тъга?
Рамо - да знам, че на него мога да се опра.
Съдба, ще ми поднесеш ли това,
което тъй бленувам аз все досега?
Мила, нежна прегръдка, в която да заровя наранената душа
и като от мехлем да се съживи тя.
Ще вървя и на надеждата не ще позволя да изчезне от съня.
Ще се будя, ще се моля една-единствена мечта
да се сбъдне в тоз живот,
по пътя ми орисан все да не намирам най-желаното в света.
А така докога?
© Америа All rights reserved.