Dec 10, 2007, 11:00 AM

Пълнотата, която усещаш... 

  Poetry » Love
612 0 12
 

                    Пълнотата, която усещаш...

 

 

                               Отворен прозорец...

 

                               Лунна завеса...

 

                               Звездна тишина...

 

                               Кадифен бриз...

 

                               Песен на щурче...

             

                               Една цигара...

  

                               И едно момиче...

 

                               Далечна мисъл...

 

 

 

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??