Aug 19, 2007, 12:46 PM

Първи юни 

  Poetry
522 0 1
Днес е светъл топъл ден,
първи юни, ден свещен,
този ден е на децата,
с песента и с играта.

И тогава като ято,
и големи, и мънички
полетяваме кат птички
към изгряващото злато.

Този ден ни възродява,
този ден ни обновява,
с топли, грейнали сърца
и разцъфнала душа!

                                    1997 г.

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??