Dec 22, 2020, 12:12 AM

Път без потребни билети 

  Poetry » Phylosophy
390 2 6

Разделят ни много неща,
но също и много ни свързват.
Споделям словата с нощта,
а горе звездите не бързат.

Танцува ръката сама
и светли епохи рисува,
в които щастливи деца
на воля играят, лудуват!

Мъже и жени под дъжда
целуват живота суетен.
Бушува море от тела –
поредният порив планетен.

Веднъж се живее сега!
Животът не знае сюжети!
Животът е ярка звезда
и път без потребни билети!

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??