May 11, 2007, 5:30 PM

Пътешествие (за малки и пораснали) 

  Poetry » For kids
789 0 3

Облачета бели,
весел поглед свели
над морето буйно,
като вино руйно.
От далеч ли вий така
и какво е по света?
Моля, тук при нас поспрете,
заедно разходка позволете,
че от как съм се родил
само в моя град съм бил.
А мечтая да пътувам,
други светове жадувам.
Зная, има нейде град голям,
има. . . къщи-великан.
Има и селца, горички
и дървета с цветни птички.
Ала вий нещете гратисчия,
страх ви е от поразия.
Друг път, казвам си тогаз,
а те потеглиха завчас.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??