Влача две-три релси,
чук, тесла, пирони
и поръчах пресни,
шарени вагони.
Нямам грижа вече
за локомотива –
писна ми човече
с тази крива нива!
С дупки е, разкалян
пътят към луната.
Нека да приказват
сдуха се горката –
твърдо съм решила
да го асфалтирам,
а и комшията
носи каса бира 😊
... е, тръгна́ на блажно!
Няма да се бърза,
качеството – важно,
дзън-дзън – гара първа!