Nov 13, 2010, 10:14 PM

Рачо Кривокрачо 

  Poetry » For kids
631 0 10

Рачо Кривокрачо в подмола живее

и от там наднича като огладнее.

Има ли трапеза - пръв се настанява,

с дългите мустаци всички забавлява.

Ала най е смешен Рачо на разходка - 

все назад поема с кривата походка.

Що да прави Рачо? Трябва да си вземе

морско конче със седло

... напред да поеме.

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??