Mar 8, 2013, 8:06 AM

Радост си ми... 

  Poetry » Love
621 0 3

 

Не съм дама... знаеш го.

Дамите не лягат в тревата.

Радост за мен си. Трябваш ми...

Караш ме да вярвам отново чудесата.

Не съм светица... грешна съм.

За Обич взаимна мечтая...

Не съм ли любима – известно е,

радост за друга да си - желая.

Не ми носи цвете... ненужно е,

На другите днес подарявай.

На мен... може би утре... или когато скучно е...

Различна съм... а ти... такъв си... не се извинявай.

Мога да бъда любима... Мога да бъда приятелка...

Радост си ми... вече ти казах...

Но за да съм твоя любима... аз съм мечтателка...

С мен ли си - за други жени просто забравяш! 

 

 

 

 

 

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??